19 juni 2008

Rosa
Imorgon är det midsommarafton och regnet står som spön i backen! Tur att vi har ordnat massa god mat och trevligt sällskap för då spelar det ingen roll hur mycket det än regnar - vi kommer få en underbar midsommarafton ändå :)
På dagen kommer en kompis hit och så äter vi midsommarlunch med sill och potatis och jordgubbstårta och sen på kvällen går vi över till våra kära grannar och grillar, leker lekar och firar natten lång! Vi blir ett sällskap om ca tolv och idag har vi förberett det mesta av maten så imorgon återstår bara lite smått som att koka potatis, göra sås och sallad och snacks. Mmm jag längtar redan nu efter all god mat :)
På hyllan i köket har jag ändrat om lite. För tillfället står här nu mina favvokaffekoppar, en ny rosa keramikskål från Bruka, en söt hjärtan på tråd och en zinklykta. I en klädnypa under hyllan hänger en somrigt blommig kökshandduk från Hemtex.
Jag önskar er en riktigt härlig och fin midsommarafton fylld med massor av god mat och trevlig sällskap!
Sommarkramar! Jenny
Ps! Ursäkta min taskiga layout, Blogger bråkar med mig och jag får varken den storlek på bilderna som jag vill ha eller något radavstånd i texten. Hoppas det funkar bättre nästa gång! :)

3 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Härliga bilder..

ha en trevlig midsommarhelg..
kram anna

Gårdsromantik sa...

Rosa är så fint!

Ha en riktigt härlig midsommar med mycket solsken och värme!

Kram Maud

Vit Romantik sa...

Så fint du gjort på hyllan! Tack för en mycket trevlig midsommarhelg!! Får bli en tradition;) KRAM