6 juni 2008

Fredag!Och ledigt - underbart! Hoppas ni alla får en skön och härlig dag idag på Sveriges nationaldag!! Vädret kan ju inte bli bättre - strålande sol, klarblå himmel och en lite svag fläktande bris, helt perfekt!

Jag har inga "stora" saker planerade i helgen utan vi tar det lite som det kommer. Idag kanske det blir en lite utflykt, bara vi och hunden, vi får se vart. Och imorgon kommer en kompis hit ut, sambon är inte hemma då så vi ska grilla och ha en mysig filmkväll. Annars är dagarna helt oplanerad, skönt!

Massa kramar! Jenny

7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Visst är det härligt med en ledig dag!

Solen börjar titta fram här också.

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Håller med - idag är en sådan där bara njuta dag.

Vi skall kratta sand och fika lite vid strandbrynet - då njuter jag sm mest.

Kram Maud

My Lovely Things sa...

Härligt med en go ledig helg..

så fina bilder..
kram anna

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen!
Jag måste bara dra upp hakan som jag tappade när jag kom hit & såg dessa underbara bilder :) Såå himla snyggt!!! Du är verkligen en klippa på style & bild ♥

KRAM Jes

IKT i min vardag sa...

Hoppas du har en härlig helg! Blev lite för mycket med värmen och solen för mig så vi åkte hem tidigare från kusten. För min del får det gärna regna en dag...

Som den te-sörplare som jag är kan jag ju inte låta bli att dreggla över den läckra te-blandningen, den måste jag få tag på ;-)

Kram

Beas sa...

Underbara bilder du bjuder på! :-)

Här blir det köksbygge av svettigaste sorten, men det är ju roligt och man ser ju att det händer saker. Och så fyller vi på barnpoolen just nu för att värma upp vattnet lagom till ett dopp efter lunch.

Det är härligt med sommar! :-D

Magdalena sa...

du har så vakre bilder i din blog..... Klemmmsss