9 maj 2008

Underbara Köpenhamn!

Vilket väder vi har fått - helt underbart!! Klarblå himmel, strålande sol, varmt och skönt - det kan inte bli bättre! Idag grillade vi hemmagjorda hamburgare efter jobbet, gott och smidigt en fredagkväll. Härligt att kunna sitta ute på altanen och äta också. Och hunden springer som en tok i trädgården och rullar sig i det svala gräset - härligt :)

För några helger sedan var jag i Köpenhamn med jobbet. Jag älskar den stan - känslan, mentaliteten, alla mysiga butiker, god mat, liv och rörelse. Vi var där på mässa, så officiellt var det en jobbresa, fast jag kan säga att större delen av tiden spenderades på stan :) Vi var runt i en massa fina butiker och det var så mysigt att bara strosa runt och kika in lite här och var. Tyvärr tog batteriet i min kamera slut (dåligt förberedd) men en mysig liten blomsterbutik och ubergulliga butiken Lisbeth Dahl hann jag med att fota iallafall. En av favoriterna är annars Notre Dame, där jag hittade världens gulligaste vaxduk, som jag sen inte köpte, och vad jag ångrar mig :(
Jag shoppade faktiskt inget i inredningsväg (!). Det blev däremot lite nya snygga kläder! Och lika kul det!Ha nu en riktigt skön helg och njut ordentligt av det härliga vädret!
Soliga kramar! Jenny

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Lisbeth Dahl har verkligen mycket fint - sitter och kikar i deras katalog just nu.

Ha en trevlig Pingst!

Kram Maud

nea i det gula huset sa...

Tack tack för ditt inlägg!

Åh vad jag längtar till Copenhagen när jag ser bilderna! Det är urlängesen jag var där sist.
Det är kanske dit jag ska åka och spendera mina skattepengar?!

Måste vara härligt med arbetsresor där man kan kombinera nytta med nöje!
Var ska man jobba om man kan kombinera det? Jag har ett bra jobb men dom enda arbetsresor jag har är till och från jobbet.:(

Hoppas du har en bra helg!
/Nea

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka mysiga butiker!!!

Hoppas att du haft en skön och solig helg! Kram!

IKT i min vardag sa...

Hej tjejen!

Välkommen tillbaka! Visst går tiden fort nu, jag har helt tappat kontrollen känns det som.

Vad underbart trevligt med en tur till Danmark och deras härliga affärer. I Lisbeth Dahls affär hade jag blivit fast...länge...;-)

Kram