31 maj 2008

En liten glimt vardagsrum
Äntligen helg! Efter en tuff vecka med mycket jobb så ska det bli riktigt skönt med en härlig, ledig och solig helg! Sen har datorn här hemma inte velat vara med på noterna, men nu så verkar den gett med sig igen och jag skriver snabbt snabbt för att hinna innan den kanske bestämmer sig för att lägga ner igen :)

När jag såg Ikeas Baromoter innan jul föll jag direkt - den var ju ursnygg och till ett bra pris! Tyvärr var det ju fler än jag som föllför denna fina lampa ;-) Så innan jag hann blinka såldes den slut och jag hade nästan gett upp hoppet om att den skulle komma in igen när jag för någon helg sedan plötsligt fick syn på den på hemsidan. Klockan var halv sex en lördag, Ikea stänger sex, fem i var jag där och nöp ett ex, kunde inte hålla mig till söndagen :) Och jag måste säga att jag är supernöjd med den - perfekt storlek och bra ljus. Den fick ta plats i vardagsrummet jämte soffan. Korgen är också ny och kommer från Broste. I den ligger lite extra kuddar som inte får plats i soffan. Några syrénkvistar står i en vas på govlet - finns det något som doftar mer sommar, skolavslutning och förväntan än syréner?! Och så vackra de är!

Önskar er en riktigt härligt och skön helg i den fina vädret, njut ordentligt och ta hand om er!
Sommarkramar, Jenny

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Den är jättesnygg - passar perfekt hos dig!

Kram Maud

My Lovely Things sa...

hej!!
så fint du har i ditt vardagsrum..ser så stilrent och ombonat ut..verkligen trivsamt..
kram anna

My White Cottage sa...

Vilket härligt vardagsrum! Jag är så svag för korgar som är så där grå/vita. Har själv en liknande som tidningskorg som kommer från Miljögården. Sedan hittade jag två i en trädgårdshandel som mer ser ut som en lövkorg i sitt utförande, de har jag planterat lavendel i. Lampan Barometer är verkligen urfin, förstår att du är nöjd med den!

Ha en skön helg du också!
Stor kram Jenny

IKT i min vardag sa...

Helt underbart rum! Lampan är skitsnygg!:-)

Kram

Johanna sa...

Barometer är även min favvolampa här hemma just nu, den är så fin!
Korgen du visade är alldeles underbar!

Kram!