8 januari 2009

januari


Så har januari kommit, och med den vintern, kylan och snön - härligt! Hoppas att ni haft en riktigt fin jul och nyår tillsammans med era nära och kära och att det nya året börjat bra. Jag gillar den här tiden, då det är kallt och klart väder, snön täcker marken och isen ligger på sjön. Vi tar långa promenader med hunden i skogen och allt känns så där frisk och rosigt. Men visst är det lustigt - nu när vintern äntligen har anlänt, då börjar man ändå längta efter våren och allt som hör den till - sol, värme, vårblommor och ljusa, härliga färgklickar!
Här hemma har nästan all jul åkt ut. Kvar finns bara amaryllisar och julrosor, de är så fina och jag tror de kommer hålla några veckor till. Här och där har dock lite vårlökar smugit sig in, svåra att motstå :)
Kaminen går varm varje eftermiddag och kväll, vilket går åt när det är -10 C ute. Fast sen är det ju himlans mysigt också. Bredvid kaminen hänger den här fina lyktan och som får lysa i kapp med kaminen varje kväll, tillsammans med de femtielva andra ljusen i huset ;)
Ha en skön fredag imorgon! Let's dance börjar - jag längtar!!
Kram, Jenny

3 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jätte vacker lykta..nu tänder vi massor av ljus.
Kram Lotta

Vit stjärna sa...

Levande ljus tröttnar man verkligen aldrig på, lika mysigt varje kväll! Har oxå en sån lykta som du visar på bilden, så lätt att placera och bara vacker, fick den faktiskt i julklapp från jobbet, BRA julklapp! =o)
Kram Anna

Vit Romantik sa...

Så roligt att se ett inlägg och vilken fin bild sen!!!Jag har väntat och längtat:-)Kram