22 januari 2009

blå pärlor


Vårlökar, hur härligt är inte det!! Nu finns det massor att välja mellan i affärerna och jag har som så många andra inte kunnat hålla mig från att köpa hem några. En favorit är pärlhyacinten, som inte bara har så underbart söta små blommor, utan också ett så vackert namn. Och färgen - härligt blålila - ger en liten färgklick nu när vädret är så blekt och grått. I vardagsrummet och köket står krokusar och lyser upp med vita, fina knoppar.

Vädret gör det också svårt att ta fina bilder, hoppas på lite ljus (och kanske lite sol!) till helgen. I så fall ska det fotas massor här hemma!

Idag fick jag en liten överaskning - en fin utmärkelse av Maria med bloggen Hanna & Hugo - vad glad jag blir, tusen tack! :) Med utmärkelsen följde en utmaning, att berätta vad jag är mest nöjd med från inredningsåret 2008. För mig är svaret givet - målningen av våra fönster. Förut var de brunlackade och allmänt fula, nu är de vita och fina, har fått nya foder och fönsterbrädor, och jag är så nöjd :)Jag vill ge denna söta award vidare till några, bland många, bloggar som inspirerar och bjuder på massor av ögongodis. Självklart vill jag också ge den tillbaka till Maria, vars blogg jag nyligen upptäckt och dirket föll för.
Vill passa på att önska en fin och mysig helg med förhoppningsvis sol och härligt vinterväder!
Kramar, Jenny

6 kommentarer:

Bygatan sa...

Gokväll!

Meen så glad jag blir:-)
Tack va snällt! Det är min första.

Jag ska berätta om den imorgon på min blogg!

Jättekul att du tycker om min blogg, nybörjare som jag är. Jag kan inte få in text mellan bilderna, har inte kommit på hur man gör än, men man lär väl sig vartefter*

Ha en trevlig helg! kram Lena

A home far away sa...

Grattis till awarden den är du väl värd!

Ha en bra dag
Kram Gunilla i Singapore

nea i det gula huset sa...

Grattis till din award!

Visst är pärlhyacinterna underbara! Jag har köpt en ynka...än så länge! Känner mig lite fattig och har lite andra saker att lägga pengarna på i helgen! :)

Hoppas du får en bra helg!
Kram Nea

DRÖMHUSET sa...

Hej hej!

Tack snälla, vad glad jag blir :-)
Härligt att få in lite vårtecken nu!

Trevlig Helg!
Kram Sofie

Anonym sa...

Vilken fiin blogg du har! :) Återkommer säkert.

My White Cottage sa...

Hallå där!

Ja, visst är pärlhyacinterna underbara! Har en kruka på mitt vardagsrumbord just nu och de håller precis på att slå ut.

Grattis till din utmärkelse! Förstår så väl att du har fått den!

Ha en fin helg!
Många kramar Jenny