25 september 2008

mys
Så här års när det börjar bli mörkt ute tidigt och kylan börjar göra sig påmind är goa plädar och filtar ett måste. Det är så mysigt att kura framför tv:n under en mysig pläd, gärna med en brasa tänd i kaminen. Än så länge behöver vi inte elda för värmens skull, men gärna för mysfaktorn.

Denna fina pläd fyndade jag på Jysk för en ynka peng, och den är riktigt go, plus att den är lång - för det är ju inget vidare när fötterna sticker ut :)

Den fina korgen i skinn med spänne var också ett fynd och den svarta färgen bryter av och ger lite kontraster mot den annars så ljusa inredningen *gillar*


Ha en riktigt skön torsdag imorgon i höstsolen, och tack för era rara ord, de värmer så gott!
kram, Jenny


8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Ååh precis en sån "läder"korg önskade jag mig till senaste jul, men fick ingen då... Kanske i år...?
Tack för kommentaren hos mig, så glad att du ledde mig hit. Lägger dig på Bloggkoll genast, dina bilder och ditt hem är fantastiskt!
Ha det bra! Anki

IKT i min vardag sa...

Själv sitter jag här med en ny stickad sjal över axlarna och höstmyser. Fin korg, smart att förvara täcke och kudde i den jämte soffan.

Vilka fina bilder från ditt kök i förra inlägget!

Kram Linda

Hem och Lycka sa...

Fin korg och täcket är ljuvligt! kram

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!
En sån "quilt" har jag med... och vilket prsi sen...perfekt!
Underbar läderkorg med..


kram A-C

DRÖMHUSET sa...

Härligt med gosiga plädar att kura i :-)
Gillar också svarta kontraster mot det vita, livar upp det hela. Har blivit mer och mer sådana hemma hos mig och jag börjar bli rädd att den svarta sidan tagit över i mig *fniss*

Kram Sofie

Caroline sa...

Hej Jenny!

Vad roligt att se att du är tillbaka med bloggandet igen!

Ja, det är faktiskt mysigt med hösten. Även om det är sorgligt att sommaren och trädgårdslivet är över så är det ändå mysigt att förflytta sig in, tända ljus och fundera på inredning.

Jättesnyggt tidningsställ!

Kram

Caroline

En inredoholic sa...

Det täcket har vi oxå :)
Önskar dig en underbar dag.
Kram Jannice

Anonym sa...

åh, pläden är verkligen fin. På senaste tid har jag sett mycket i bloggar och tidningar med saker från jysk...man kanske borde åka dit snart ;)

Jätte fin blogg!
/ Amanda