12 februari 2010

Lycka...


"Today is a gift, that's why it's called the present"

Long time, no seen... :) Hihi, bloggen har verkligen legat på is på sistonde.
Vi har haft en lång vinter, som fortfarande håller i sig med ett järngrepp. Hoppas på att våren och sommaren blir riktigt fina nu när vi haft en sådan smällvinter!
Trots den meterdjupa snön och alla enorma snövallar överallt fick jag faktiskt lite vårkänslor idag. Jag gick i parken med min hund på lunchen och fåglarna kvittrade, solen sken, parken var full av folk och ja, då kändes faktiskt inte våren så avlägsen :) Inne har lite pastelliga färger, pärlhyacinter och vårfräscha kuddar flyttat in så nu är det bara vårvädret som fattas!


I sovrummet hade vi två vanliga garderober tidigare. De gjorde rummet lite mörkt och trångt, så för ett tag sen sålde vi dem och ersatte dem med en byrå istället, som faktiskt rymmer en hel del. Rummet känns mycket ljusare och luftigare, plus att det ju går att ha lite fina saker på byrån. De små träbokstäverna får bilda ordet "Lycka", i urnan står en favorit - plättar i luften - och spegeln med den söta slingan runt ger lite djup åt rummet.


Tack för de rara orden ni lämnar, trots mina så sporadiska inlägg :)


Kraaam! Jenny

4 kommentarer:

Vit Romantik sa...

Hej vännen!! Så roligt att du är tillbaka:)
Jag kände också underbara vårkänslor igår när solen sken och den värmde så skönt! UNDERBART!!

Så bra det blev med byrån, ljust och fint!!

Hoppas vi kan ses nästa vecka!!
kramar Johanna

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Vad glad jag är att du har skrivit ett inlägg! :)

Visst är byråer och skänkar bra..precis som du skriver så går det att ställa så mycket fint ovanpå. Problemet ibland blir bara VAD man ska ha och inte! ;)

Kram på dig!

Blåbärs och smultronstället sa...

Vackert med fina blomman och ordet "Lycka". Visst är det kul att ändra om lite hemma. Man blir så sugen nu när det går mot våren, men snön ligger fortfarande vit...
Kram Susanne

Vitt för själen sa...

Ett lugnt & fint stilleben- jättevackert.
Mvh/Sophia