26 juni 2009

strålande...


Hej!

Vilket väder vi fått! Klarblå himmel, strålande sol och härligt varmt och skönt -veckan kunde minsann inte ha börjat bättre! Att dessutom ha börjat semestern nu känns helt underbart :) Som jag har längtat efter lata sköna dagar i solen, pyssla hemma i lugn och ro, gå ner till sjön och bada, äta glass, åka på små utflykter, läsa en god bok, ta sovmorgon....ja listan kan göras lång :)
Och i morgon bär det av till Österlen! Husvagnen är fullastad, maten inhandlad och bikinin nerpackad :) Hoppas på några fina, soliga dagar med dopp i havet, utflykter, shopping och loppisar, god mat och en massa skratt tillsammans med våra goa vänner!
Den underbara kudden i grovt linne med tryckt text var en av de saker jag beställde från Biskopsgården och jag är så glad för den! Det är svårt med kuddar, vet inte hur många gånger jag bytt, men den här har kommit för att stanna :) Jättefin kvalitet och ett så vackert ord...skimra...
Maria som har butiken var så trevlig och tillmötesgående, och dessutom skickade hon paketet snabbt, och det gör att man blir extra glad och nöjd med sin beställning!
Ha en riktigt fin och skön helg! Njut av solen och sommaren!!
Massa kram, Jenny
Ps. Någon som kan hjälpa mig? Mellanrum mellan de olika styckena jag delar in texten i försvinner när jag publicerar. Så har det varit ett litet tag. Någon som en lösning? Tacksam för tips! :)

13 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Den där kudden är vanvettigt fin, vad kostade den?

Jaa, det låter som Blogger i ett nötskal.. Blir så för mig också ibland och tror det blir så när det man skriver hinner sparas av Blogger automatiskt efter nån minut eller två. Klicka förhandsgranska och se om allt hamnar i ett stycke. Gör det det går du bara in och trycker mellanrum igen och publicera. Skulle det mot förmodan ändå bli utan mellanrum, klicka på redigera och lägg in mellanrummen i efterhand.

kram Mia

Tina sa...

Hoppas ni får en riktigt rolig resa med vännerna! Kram till er alla fyra!

Jenny sa...

Hej!
Vilken superfin kudde!

Känner igen det där med mellanrummen i texten, jag brukar gå in i "redigera HTML" och klicka fram mellanrum där, då brukar det sparas även när man förhandsgranskar och publicerar inlägget.

Ha en jätteskön semester på Österlen:)

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej Jenny!
Hoppas ni får sköna dagar med mysiga butiker tyvärr har jag för mycket att hålla i huvudet så jag har inte kommit ihåg att höra mig för angående butiken.
Du har ju en sak att se fram emot när du kommer hem. Det blev fint så noggrann kunde han allt vara när han gör våra oxå.
Ses snart ha en skön tripp.
Kram Jessica

Anonym sa...

Förlåt jag tänkte kommentera det fina kuddfodralet oxå har inte sätt det förut jättefint annorlunda. Kram igen

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Jenny!

ÅÅÅ vilken sagolik kudde! Underbar! Vad härligt för er att åka till Österlen (det ska vi med men inte riktigt ännu...)

Önskar dig en underbar sommar vännen & stort tack för ditt mail!!!

Kram Jes ♥

Ps!
När styckesindelningen inte vill fungera brukar jag skriva ett litet + -tecken och färga det vitt, då syns det inte men det blir ändå mellanrum :) Kramis!

Vit Romantik sa...

Åh så fint kuddfodral!! Hoppas att ni har det härligt på er semester!! kram Johanna

Anonym sa...

HEJ!

Trevlig blogg, har precis varit o bloggat hos din granne. Hoppas din semester är bra och att att du undanhåller en dag för utflykt med Johanna och undertecknad.

KRAM TIA

Anonym sa...

HEJ!

Trevlig blogg, har precis varit o bloggat hos din granne. Hoppas din semester är bra och att att du undanhåller en dag för utflykt med Johanna och undertecknad.

KRAM TIA

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Superfin kudde och jag håller med dig om att ordet skimra är väldigt fint..och dessutom inte så vanligt!

Att semestra på Österlen låter helt underbart. Vädret har ju varit super så ni har säkert haft/har det gott! :)

Känner oxå igen mig när det gäller texten. Jag har strul med mina bilder. Innan kunde jag lägga in dom sist och flytta dom dit jag ville men det går inte längre. Så nu måste jag lägga bilderna som jag tror blir bra och sen lägga texten där mellan! Drygt! :/

Ha en riktigt go semester!
Kram Nea

Millas hem sa...

En sån söt kudde!

C

Flaggduken 2 sa...

Den kudden är helt underbar!
kram Petra

Marie L sa...

Halloj! Måste bara fråga vad du användt för färg och vart du köpt stämplar? :) Kika gärna in till mig med svar! Kramar M